Bij Reno Stairs® kunt u kiezen uit verschillende overzettreden in vrijwel iedere houtsoort. De Reno Stairs® overzettreden zijn geschikt voor zowel dichte als open trappen en trappen met een stalen, houten of betonnen ondergrond. Doordat wij de overzettreden in eigen werkplaats produceren kunnen wij de overzettreden aanpassen op uw persoonlijke wensen. Ook de stootborden leveren wij in de gewenste houtsoort, wit gegrond, of in RVS look.

Veiligheid
De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen worden de overzettreden standaard voorzien van een uitsparing waarin een anti-slip profiel geplaatst wordt. Deze anti=slip strip zorgt voor een veilig gebruik van de trap en zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit, grijs, bruin en aluminium-look. De overzettreden zijn ook zonder anti-slip uitsparing verkrijgbaar.

Geluidsreducerend
De overzettreden van Reno Stairs® hebben door de dikte van de trede een geluidsreducerende werking waardoor het geluid van het belopen van de trap wordt vermindert. Ook kunnen wij extra geluidsreducerende maatregelen nemen door de toepassing van ons SilentGarant® systeem. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Maatwerk
Heeft u een afwijkende maatvoering van uw trap zoals extra brede treden (meer dan 120cm)? Voor Reno Stairs® is dat geen probleem, wij kunnen door maatwerk de treden in vrijwel iedere breedtemaat leveren.