Soorten traprenovatie

Bij Reno Stairs® kunt u kiezen uit verschillende soorten traprenovatie. Wij hebben overzettreden in vrijwel iedere houtsoort. De Reno Stairs® overzettreden zijn geschikt voor zowel dichte als open trappen en trappen met een stalen, houten of betonnen ondergrond. Doordat wij de overzettreden in eigen werkplaats produceren kunnen wij de overzettreden aanpassen op uw persoonlijke wensen. Ook de stootborden leveren wij in de gewenste houtsoort, wit gegrond, of in RVS look.

 

MultiGarant®

Het traprenovatie systeem van Multigarant® bestaat uit een samengestelde body van 15mm watervast verlijmd multiplex met een toplaag van 3mm massief hout. 

 

Deze toplaag is leverbaar in diverse houtsoorten zoals Frans eiken, teak, noten of wengé. Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze trap waarbij krimpen of uitzetten nagenoeg is uitgesloten.

Renostairs, traprenovatie, traprenovatie Noord-Holland, MultiGarant, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & Wonen, trap vernieuwen, eiken houten trap

SolidGarant®

De SolidGarant® lijn is opgebouwd uit 20mm massief hout.

 

Hierdoor is de trede sterk en robuust en biedt het eveneens de war- me uitstraling zoals je van een echt natuurproduct verwacht.

Renostairs, traprenovatie, traprenovatie Noord-Holland, MultiGarant, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & Wonen, trap vernieuwen, eiken houten trap

WoodGarant®

 

Deze staat vaak in het zicht doordat ze zich op een centraal punt in de ruimte bevindt. Het is belangrijk dat de trap één geheel vormt met uw interieur.

 

Met deze 40mm dikke overzettreden van massief hout kan ook de stalen trap geheel in stijl worden gerenoveerd.

Renostairs, traprenovatie, traprenovatie Noord-Holland, MultiGarant, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & Wonen, trap vernieuwen, eiken houten trap, SolidGarant

Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om deze te garanderen worden de overzettreden standaard voorzien van een uitsparing waarin een anti-slip profiel geplaatst wordt. Deze antislip strip zorgt voor een veilig gebruik van de trap en zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit, grijs, bruin en aluminium-look. De overzettreden zijn ook zonder anti-slip uitsparing verkrijgbaar.

Geluidsreducerend


De overzettreden van Reno Stairs® hebben door de dikte van de trede een geluidsreducerende werking waardoor het geluid van het belopen van de trap wordt vermindert. Ook kunnen wij extra geluidsreducerende maatregelen nemen door de toepassing van ons SilentGarant® systeem. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Maatwerk


Heeft u een afwijkende maatvoering van uw trap zoals extra brede treden (meer dan 120cm)? Voor Reno Stairs® is dat geen probleem, wij kunnen door maatwerk de treden in vrijwel iedere breedtemaat leveren.