Met een ruime keuze uit tal van kleuren en houtsoorten is er ongetwijfeld voor ieder wat wils. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden.

Uw overzettreden kunnen worden afgewerkt met een onze hoogwaardige Reno Stairs®-Oil, welke leverbaar is in iedere gewenste kleurtint. Ook is het mogelijk de overzettrede met Reno Stairs® Beits voor het oliën te kleuren. Door de Reno Stairs®-Oil te combineren met Reno Stairs® Beits zijn er meer dan 200 kleuren leverbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Door dit grote scala aan kleuren en houtsoorten is elke gewenste uitstraling van uw traprenovatie bereikbaar. Door de afwerking met de Reno Stairs®-Oil is de trap goed beschermd tegen vuil of vocht en gemakkelijk te reinigen. Het zorgt voor behoud van de natuurlijke uitstraling waarvoor ú heeft gekozen.

Kleuren stootborden
De houten stootborden kunnen in alle mogelijke kleuren worden afgewerkt door middel van olie. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stootborden wit gegrond, met RVS of in crème kleur af te werken.

Antique BronzeAquaBiscuit
Black
Antique BronzeAquaBiscuitBlack
Castle Brown
Charccoal
Cherry
Cherry Coral
Castle BrownCharcoalCherryCherry Coral
ChocolatCitrine
Cotton White
Dark Oak
ChocolatCitrineCotton WhiteDark Oak
Emerald
Gris BelgeHavannaIce Brown
EmeraldGris BelgeHavannaIce Brown
MahoganyMistNaturalOak
MahoganyMistNaturalOak
PadoukPineOliveOyster
PadoukPineOliveOyster
PistachioPureRubySaphire
PistachioPureRubySaphire
SavannaSilver GreySky GreySlate Grey
SavannaSilver GreySky GreySlate Grey
SmokeSmoked OakSuper WhiteTitan Grey
SmokeSmoked OakSuper WhiteTitan Grey
VanillaWalnutWhite
VanillaWalnutWhite